FacebookTwitterLinkedinPinterestStumbleUponTumblremail
FacebookTwitterLinkedinPinterestStumbleUponTumblremail
FacebookTwitterLinkedinPinterestStumbleUponTumblremail
FacebookTwitterLinkedinPinterestStumbleUponTumblremail
Previous Next

Workshops Parent meetings

Our interns Milotte Vuyk, Pien Otto and Marisca Keur gave a workshop about parent-meeting to our teachers. These are meetings in which parents can share and learn about all that they experience in having a child with a mental disability. Thank you girls, we are very happy with you.

Onze stagiaires Milotte Vuyk, Pien Otto en Marisca keur gaven een workshop over de ouder bijeenkomst. Dit zijn bijeenkomsten waarin de ouders met elkaar spreken en leren over alles wat zij ervaren in het hebben van een kind met een verstandelijke beperking. Dank meiden, we zijn erg blij met jullie.

Have your say